Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо в форум Kunena! [/ B]

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто Ви, що Вам подобається, і чому Ви стали учасником цього сайту.
Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити Вас багато!

ТЕМА: Автоматизація роботи

Автоматизація роботи 1 день 6 г. тому #327350

• opgfort
  • opgfort аватар
  • АВТОНОМНО
  • Старший учасник
  • Дописи: 65
  • Доля: 0
Народ, допоможіть людині, яка вже не хоче шукати коробки по складу за методом "пам’яті й інтуїції". Настав час автоматизації, але в цьому світі WMS, ERP, RFID і ще купи страшних абревіатур — трохи гублюсь. Що справді працює, а не просто красиво виглядає на презентації? Є хтось, хто пережив цю еволюцію і не з’їхав з глузду? Поділіться досвідом, не залишайте в біді!
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Автоматизація роботи 13 г. 40 хв. тому #327352

• eaxheu
  • eaxheu аватар
  • АВТОНОМНО
  • Старший учасник
  • Дописи: 66
  • Доля: 0
Я керую невеликим логістичним бізнесом у Львові, і для мене завжди було важливо мати повний контроль над складськими операціями. Коли обсяги зросли, ми зрозуміли, що час переходити на професійну систему управління складом. Вибрали WMS https://uislab.com/uk/products/wms/ від UIS — і не помилилися. Вона дуже чітко дозволяє слідкувати за кожною одиницею товару, автоматично вести облік і формувати акти, накладні, звіти — без зайвої бюрократії. Усе рухається швидше, а клієнти помітили, що їхні замовлення обробляються точніше. Також хочу відзначити супровід: техпідтримка реагує оперативно, а команда UIS була з нами від першої консультації до запуску і після нього. Для мене це не просто програма — це партнер у щоденній роботі.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.244 секунд
Працює на Форум