Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо в форум Kunena! [/ B]

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто Ви, що Вам подобається, і чому Ви стали учасником цього сайту.
Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити Вас багато!

ТЕМА: Підкажіть, хто друкував брошури?

Підкажіть, хто друкував брошури? 5 днів 17 г. тому #327223

• eaxheu
  • eaxheu аватар
  • АВТОНОМНО
  • Старший учасник
  • Дописи: 57
  • Доля: 0
Привіт усім! Треба надрукувати брошури для моєї невеликої компанії. Я вперше стикаюся з цим завданням і не зовсім розумію, на що звертати увагу при виборі друкарні. Як вибрати місце, де не підведуть і зроблять гарну якість? Може, хтось має досвід і може порадити перевірену друкарню? Дуже чекаю на ваші поради!
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Підкажіть, хто друкував брошури? 5 днів 4 г. тому #327224

• opgfort
  • opgfort аватар
  • АВТОНОМНО
  • Старший учасник
  • Дописи: 60
  • Доля: 0
Я займаюсь локальним бізнесом і періодично замовляю друк рекламної продукції — візитки, листівки, буклети, і звісно ж каталоги. З досвіду можу сказати, що не всі друкарні однаково відповідально підходять до замовлень. Цього разу вирішив спробувати компанію, яка обіцяла друк брошур і каталогів за 2-4 дні, і не прогадав. По-перше, дуже зручно, що у них є власна дизайн-студія — не треба шукати когось окремо для верстки. По-друге, вони дійсно зробили все вчасно, якісно, і ще й врахували мої побажання щодо кольору обкладинки. Замовляв формат А5 — усе виглядало професійно, жодних косяків, друк чіткий, ламінація рівненька. Ну і доставка — великий плюс. Мені привезли прямо в офіс, усе в коробках, акуратно запаковано. Якщо шукаєте, де замовити без нервів — ця друкарня реально працює на совість.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.201 секунд
Працює на Форум